Beroepsorganisaties: het strekt u tot eer een vertaalbureau in te schakelen…

Ik nam deel aan een wedstrijd uitgeschreven door een belangrijke Franse wijnstreek. Eén van de theorievragen had het over de ‘grootte’ van de druivenstokken. Ik vertaalde terug naar het Frans: ‘taille’, snoeiwijze dus. Het ging helemaal niet over de grootte van de wijnstokken, wel over de manier waarop die druiven gesnoeid worden…

Een vertaalbureau levert u misschien wel een vertaling of translation

Vertaalbureaus leveren knap werk, maar zijn verre van specialisten in wijn. Ze snappen niet alle nuances. Een tekst vertaald door een goed vertaalbureau kan daarom soms onnozel overkomen.

Een bijkomend probleem is consistentie. U hebt een website van enkele tientallen pagina’s en u wil die vertalen naar correct Nederlands. Een vertaalbureau kan daar misschien meerdere vertalers op los laten, maar het resultaat is een tekst die samenhang ontbeert.

Complexe informatie helder verwoord – ook in vertaling

Als beroepsorganisatie met betrekking tot wijn kunt u profiteren van mijn diensten als wijnschrijver vanwege mijn expertise en ervaring in de wijnindustrie. Als wijnschrijver beschik ik over diepgaande kennis en ben ik in staat om complexe informatie op een duidelijke en toegankelijke manier over te brengen aan uw leden en het bredere publiek.

Door gebruik te maken van mijn diensten kunt u zich verzekeren van hoogwaardige en professionele inhoud voor uw publicaties en evenementen. Dit kan bijdragen aan het versterken van uw geloofwaardigheid en reputatie bij zowel uw leden als het bredere publiek.

Bovendien kan mijn dienstverlening bijdragen aan het opbouwen van een sterker netwerk in de wijnindustrie. Als wijnschrijver kan ik artikelen schrijven voor uw publicaties en evenementen, wat kan bijdragen aan een grotere naamsbekendheid en netwerkmogelijkheden voor uw organisatie.

Kortom, als beroepsorganisatie kunt u veel profijt hebben van mijn diensten als wijnschrijver. Of het nu gaat om het versterken van uw geloofwaardigheid, het vergroten van uw netwerk of het vergroten van de kennis en interesse in wijn bij het grote publiek, mijn diensten kunnen bijdragen aan het succes van uw organisatie en de bredere wijnindustrie.

Een correcte vertaling

Ik lever u een tekst die wijnkundig én taalkundig correct vertaald is, met consistentie van A tot Z. Laat me gerust horen of u hier brood in ziet.

PS.Wil u meer bezoekers naar uw site lokken? Lees dan deze gids.