Waarom is inhoud belangrijk?

Wijn is niet zomaar een artikel, zoals een doosje lucifers of een blok schrijfpapier. Het maakt wel degelijk uit waar de wijn vandaan komt, van welke druiven hij gemaakt is. En wie de wijnmaker is achter de magie in de fles.

Waarom een hogere prijs? Of net niet?

Net daarom is het belangrijk die informatie te delen met uw (potentiële) klanten. Zij vernemen graag waarom ze enkele euro méér uitgeven aan die fles. Of waarom toch die andere fles prijs-kwaliteit zeer de moeite loont.

U bent een bezige bij!

Als wijnprofessional hebt u ongetwijfeld een website, een catalogus, en een mailinglist. Maar vindt u ook de tijd om die te stofferen met de nodige informatie over wijnstreken, druiven, domeinen of wijntypes?

Wellicht ontbreekt de tijd om hiervan werk te maken. Immers, u bent een bezige bij: offertes maken, wijn leveren, klanten ontvangen, nieuwe wijnen selecteren, een hele administratie, en dan ook nog eens proeverijen organiseren. De 24 uren van een dag zijn snel gevuld.

Aandacht voor de essentie

Ik help u dan ook graag om de nodige teksten te schrijven die u kunt gebruiken in folders, op uw website, in uw catalogus of in de nieuwsbrief die u ongetwijfeld verspreidt.

Daarbij schenk ik aandacht aan de essentie:

  • Correct en vlot geschreven Nederlands – niets schrikt wijnliefhebbers zo af als slordige teksten vol taalvauten. :-)
  • Teksten die de nodige sleutelwoorden bevatten, zodat de zoekmachines (Google!) ze oppikken. Meer bezoekers gegarandeerd!
  • Degelijke informatie, bij elkaar gebracht door een wijnschrijver die freaky met wijn bezig is. Geen nep-info, geen ‘artificiële intelligentie‘ die onleesbare en onbetrouwbare teksten produceert.

Kortom…

  • Een website zonder inhoud trekt geen bezoekers. Sleutelwoorden (keywords) trekken de bezoeker vanuit Google aan.
  • Een brochure of catalogus wordt een hebbeding als hij voorzien is van de juiste teksten. Geef uw klanten een waardevol boek in plaats van een saaie opsomming van wijnen.
  • Uw e-mails worden niet gelezen als ze louter een promopraatje zijn. Voeg er inhoud aan toe en uw klanten kijken ernaar uit!

Maar de tijd ontbreekt…

Geen tijd om zelf teksten te schrijven? Laat mij dat werk voor u opknappen!

PS .Wil u meer bezoekers naar uw site lokken? Lees dan deze gids.