Veilinghuis gespecialiseerd in wijn

Wijnveilinghuizen kunnen profiteren van de teksten die ik als wijnschrijver aanlever, en wel op verschillende manieren:

 1. Veilingcatalogi: Ik kan gedetailleerde en aantrekkelijke beschrijvingen schrijven voor de wijnveilingcatalogi, inclusief informatie over de herkomst, het jaar, de druiven en de smaakprofielen van de aangeboden wijnen. Dit kan potentiële kopers helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
 2. Contentmarketing: Mijn teksten bieden waardevolle content voor de website van uw wijnveiling, wat kan helpen om uw merk te versterken, de autoriteit in de wijnindustrie te vergroten en potentiële klanten te informeren.
 3. Bloggen: Ik kan artikelen schrijven over wijnveilingen, investeren in wijn, zeldzame wijnen en wijnverzamelingen. Deze artikelen kunnen op de blog van het wijnveilinghuis worden geplaatst om bezoekers naar uw website te trekken.
 4. Nieuwsbrieven en e-mailmarketing: Mijn teksten kunnen worden opgenomen in nieuwsbrieven en e-mailcampagnes om bestaande klanten op de hoogte te houden en nieuwe klanten aan te trekken.
 5. Social media: Deel mijn teksten via de socialemediakanalen van uw veilinghuis om het bereik te vergroten en de betrokkenheid van het publiek te stimuleren.
Een wijnveiling met een wijncatalogus

8 gouden tips: Wijnveilinghuis organiseert een wijnveiling met catalogus…

Wijnveilinghuis: uw website van de wijnveiling gemakkelijk vindbaar maken voor klanten

Tips om de website van een wijnveilinghuis gemakkelijker vindbaar te maken voor potentiële klanten:

 1. Keyword-onderzoek: Identificeer relevante zoekwoorden gerelateerd aan wijnveilingen en verwerk deze op natuurlijke wijze in de content van de website.
 2. Kwalitatieve content: Zorg voor unieke, informatieve en waardevolle content die bezoekers willen lezen en delen. Dit helpt om het verkeer naar de website te verhogen en de zoekmachineranking te verbeteren.
 3. Mobielvriendelijk ontwerp: Zorg ervoor dat de website goed werkt op mobiele apparaten, aangezien veel mensen hun smartphone of tablet gebruiken om wijnveilingen en gerelateerde informatie te zoeken.
 4. Sitemaps en interne links: Maak een duidelijke sitemap en gebruik interne links om bezoekers door de website te leiden. Dit helpt zowel gebruikers als zoekmachines om de content beter te begrijpen.
 5. Linkbuilding: Probeer links te krijgen van gerenommeerde websites in de wijnwereld om de autoriteit en zichtbaarheid van de website te vergroten.
 6. Snelheid en prestaties: Zorg ervoor dat de website snel laadt en goed presteert, aangezien trage websites bezoekers kunnen afschrikken en negatieve invloed kunnen hebben op de zoekmachineranking.
 7. Gebruik Google Mijn Bedrijf: Claim en optimaliseer de Google Mijn Bedrijf-vermelding van het wijnveilinghuis om beter zichtbaar te zijn in lokale zoekopdrachten.
 8. Analytics en metingen: Gebruik tools zoals Google Analytics om het verkeer en gedrag van gebruikers op de website te analyseren, en maak aanpassingen op basis van die inzichten om de gebruikerservaring te verbeteren en betere resultaten te behalen.

Contacteer me gerust met vragen.

PS.Wil u meer bezoekers naar uw site lokken? Lees dan deze gids.