Nieuwsbrief

Wekelijks publiceer ik een nieuwsbrief met nieuwe teksten die u kunt gebruiken voor uw eigen website, catalogus of nieuwsbrief, zodat u die kunt stofferen met interessante content.

Een bijkomend voordeel: uw website zal gemakkelijker door zoekmachines gevonden worden en ook hoger in de rangorde geraken, want het aantal keywords (sleutelwoorden) neemt toe en dus ook de kans dat een wijnliefhebber uw website vindt via Google of Bing of een andere search engine.

Als wijnprofessional zou u zich moeten abonneren op deze nieuwsbrief vanwege de waardevolle inhoud.

Gratis nieuwsbrief

Bovendien is de nieuwsbrief gratis en hoeft u zich alleen maar te abonneren om toegang te krijgen tot deze gids die u alles vertelt over de kunst van het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines (SEO – Search Engine Optimization), zodat uw website stijgt in de rangschikking en het aantal bezoekers verhoogt.

Praktische gids voor SEO

Het is een praktische en actiegerichte gids die u helpt om de meest effectieve marketing- en communicatiestrategieën te implementeren, waardoor u meer bezoekers naar uw website kunt trekken en uw bedrijf kunt laten groeien.

Het boek is niet zomaar een boek over search engine optimization, maar specifiek gericht op de wijnsector. Het omvat onder andere een lijst van meer dan 500 keywords (sleutelwoorden) die recent in zoekmachines gebruikt werden om websites zoals de uwe te vinden.

In tien hoofdstukken verneemt u alles over het belang van SEO voor de wijnbusiness, de basisprincipes van SEO, het optimaliseren van uw website-structuur, het creëren van content, het gebruik van meta tags en sitemaps, lokale SEO om lokale bezoekers aan te trekken, link building en off-page SEO, het analyseren van resultaten en de toekomst van SEO voor de wijnindustrie.

U kunt het boek aankopen, maar wie inschrijft op de nieuwsbrief, kan het gratis downloaden.

Schrijf hier in op de newsletter

Nieuwsbrieven 2023

Maart

April

Mei

Wekelijks nieuwe teksten over wijn in de nieuwsbrief van Wijnschrijver!

Een wekelijkse nieuwsbrief met nieuwe teksten over wijn